Viltstift edding 3000 rond 1.5-3mm okergeel

€ 2,67

excl BTW

Product code: 1421098

EAN: 4004764008087

Verpakt per: Stuk

Prijs per: Stuk

Op voorraad: 44

Aantal

Veilig betalen

A-merk producten

Snelle levering

Bezorging door heel Nederland en België

Specificaties
Productnummer: 1421098
EAN: 4004764008087
Merk: edding
Voorraad: 44
Verpakt per: Stuk
Prijs per: Stuk
Kleuren: Okergeel
Kleur: Okergeel
Omschrijving

Als er iets moet worden beschreven, gemarkeerd of duidelijk geaccentueerd, is de edding 3000 permanent marker de juiste keuze.

De marker kan worden gebruikt voor duurzame markeringen op vrijwel alle oppervlakken; van foto's, kunststof en glas tot en met hout, steen, leer of metaal.

Het perfecte hulpmiddel voor dagelijks werk; mag in geen enkele keuken, werkkamer of werkplaats ontbreken.

Dé norm voor permanent markers.

De klassieker onder de permanent markers heeft een robuuste, middelgrote ronde punt en is ideaal voor zowel organisatorische taken als kunstzinnige creativiteit, bijvoorbeeld voor het labellen van dozen of kleerhangers voor meer structuur in huis, versieren van sneakers of bloempotten in vrolijke kleuren of het markeren van werkbladen in de eigen werkplaats.

De edding 3000 laat een duurzaam stempel achter.

De stabiele schacht is gemaakt van hoogwaardig aluminium en staat garant voor een lange gebruiksduur, navulbaar in de kleuren zwart, rood, blauw en groen.

De permanent marker is gevuld met kleurintensieve en geurarme inkt; zorgt voor een fantastisch resultaat en hecht aan bijna elke ondergrond, ronde punt 1,5-3 mm, sneldrogende permanent marker.

De dop kan op het uiteinde van de schacht worden geplaatst; hoogwaardig merkproduct; al decennia lang bewezen kwaliteit.

Made in Germany.