Kantoorartikelenprofs.nl is dealer van Quantore, een van de grootste inkooporganisaties voor de kantoorvakhandel.

Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Wij onderscheiden ons in de markt door het brede assortiment en de logistieke kwaliteit. Bijna vijfhonderd zelfstandige kantoorspecialisten, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn bij Quantore aangesloten. Ook verzorgen wij de logistiek voor een aantal grote retailklanten. Samen met de andere leden hebben we een enorme inkoopkracht en behoren we tot de belangrijkste spelers in de markt. Door aansluiting bij BPGI verstevigen wij onze positie wereldwijd.

Missie

Quantore is de beste groothandel voor artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt.
 

 

Visie

Quantore voorziet de markt van het optimale assortiment tegen de meest gunstige prijs en op de meest efficiënte manier. Quantore vergroot de marge van haar partners met nieuwe producten, diensten en effectieve ondersteuning.

De core business van Quantore is inkoop en logistiek. In het moderne logistieke centrum liggen ruim 22.000 producten klaar voor verzending. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in het assortiment vertegenwoordigd, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. Het logistieke centrum is verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd om zo kosten te minimaliseren. De geavanceerde inrichting stelt ons in staat grote en kleine leveringen voor leden, klanten en hun klanten optimaal te kunnen verzorgen. Wij bundelen inkoopkracht en werken voortdurend aan een efficiëntere logistieke keten. Verregaande commerciële en logistieke samenwerking met A-merkleveranciers verschaft ons een speciale positie in de markt. Hierdoor kunnen wij goede condities bieden en de kosten in de keten beperken. Hier profiteren onze leden en klanten van. Zo kunnen zij ook hun kosten laag houden en hun klanten de beste deal bieden. Niet voor niets is ons motto ‘Kantoorartikelen voor iedereen’.

Quantore is een coöperatie. Volgens de coöperatieve gedachte worden volume en concentratie beloond en geldt het principe ‘de gebruiker betaalt’. We streven ernaar iedereen de beste propositie te bieden en verwachten hier commitment voor terug. Leveranciers die kiezen voor Quantore en daarmee voor de zelfstandige kantoorvakhandel kunnen rekenen op partnership. 

Onze leden bieden we uitgebreide dienstenpakketten op het gebied van ICT, e-commerce en marketing. Quantore ziet het daarnaast als taak haar leden te voorzien van kwalitatief hoogwaardige informatie op het gebied van assortimenten, alternatieve en additionele artikelen en transacties. 

MVO speelt een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar groene assortimenten, maar ook naar de interne organisatie en de samenwerking met partners. Daarnaast ondersteunt Quantore diverse lokale en nationale maatschappelijke initiatieven.

Quantore is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partij, groot geworden door samenwerking.